02-06-2014

Yvet, stylist van o.a. Eigen Huis & Tuin

 

Afgelopen zaterdag was de laatste reguliere uitzending van het woonprogramma Eigen Huis & Tuin. Yvet van Riek maakt als stylist onderdeel uit van het team van dat programma. Wij mogen nu eens bij háár rondkijken! Dus een kijkje "achter de schermen" bij een dame met hele leuke ideetjes voor woonminnend Nederland!

 

Mijn huis is 3 kwart jaar leeg, door mijn baan als styliste heb ik vaak mijn eigen spullen in de auto voor reserve of gebruik bij eindplaatjes van de klussen die ik doe. Daarom is het ook iedere keer anders. Ik hou van spullen maar niet teveel, dus zorg ik altijd voor groeperingen en ruimte, het moet wel gezellig zijn dus heb ik elk gedeeltje bij elkaar betrokken.

gezellig appartement

televisie in de kast

witte eethoek, magazinerek

gezellige kleine keuken

schedel aan muur

Het nadeel met een huurwoning is dat je niks aan de ruimte zelf kan doen, dus je moet inrichten wat je krijgt. Kleine ruimtes moet je wel vaak praktisch overnadenken want voor ik erin ging had ik het heel anders in mijn hoofd.

wandhaak knoop

kleine hal

dhz zelf

overloop

lichte slaapkamer, by nord

kussens op bed

moderne kaptafel

 

 

Een paar van mijn favoriete winkels zijn Loods 5, Zuiver, Hay, HK Living, vintage, bloemenwinkels, verschillende webshops

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder