01-10-2012

Woonbeurs 2012...een impressie

Het kán je als woonliefhebbers bijna niet ontgaan zijn dat de afgelopen week in de RAI in Amsterdam de Woonbeurs plaats vond.
Veel mensen die er een dagje van maakten zwierven de hele dag over de Woonbeurs, er was genoeg ruimte voor rust en versnaperingen dus het kon ook gewoon lekker op je gemak.
Mensen die er geweest zijn(en er van houden) kunnen misschien wel beamen dat er altijd een speciaal sfeertje hangt, de onderlinge woonliefhebberij verbindt!
Voor mensen die er niet waren hebben we een kleine impressie in de vorm van foto's die voor ons gemaakt zijn door Pamela, die ook al eerder haar interieur bij ons toonde!
Zelf waren wij ook een hele dag op de beurs, maar zijn niet of nauwelijks aan rondlopen toegekomen, vandaar dat we ook zo blij zijn met de hulp van mensen die het met ons eens zijn, het wordt nóg leuker als je deelt;)

woonwens op de woonbeurs

Je kon een Droom(woon)wens opschrijven twv 20.000 euro. Alle wensen werden verzameld in deze lampen.

industriele stoelen

Het lijken tegels, het is behang! Van NLXL

woonbeurs amsterdam

Weer een bewijs dat eenvoud erg sierlijk kan zijn.

seasons woonbeurs

Wit met een vleugje kleur

ster van centimeter

Sterren zijn het helemaal tegenwoordig...en je ziet, je maakt zo zelf;)

slaapkamer woonbeurs

Witte kamer, koperen lamp, wij houden ervan!

Dankjewel Pamela voor het beschikbaar stellen van je foto's! Wil je méér zien en lezen over de woonbeurs ga dan naar www.showhome.nl, daar lees je wat de bloggers die zijn geweest gezien hebben!

Praktische mooie meubels

Wil jij jouw huidige woning van een nieuw interieur voorzien? Of betrek je binnenkort een nieuwe woning? En ben je daarom op zoek naar nieuwe meubels? Dan is het in beginsel belangrijk om op zoek te gaan naar meubels die je mooi vindt. Maar het vinden van een passende inrichting gaat verder dan jouw...

Lees verder

Fotolijsten aan een betonnen muur o...

    Fotolijsten netjes ophangen hoeft niet moeilijk te zijn, maar je moet er wel even de tijd voor nemen én precies te werk gaan. Daarnaast moet je de juiste gereedschappen en werkwijze gebruiken voor jouw type muur. Is de muur van beton? Dan ga je zo te werk:   Benodigdheden: ...

Lees verder

Hoe maak je een mooie en gezellige ...

Of je nu een klein of een groot balkon hebt: het is leuk om er een fraaie plek van te maken. Je kunt je balkon immers zien als de ideale locatie om te ontspannen. Kom er tot rust, geniet er van momentjes voor jezelf. Met een goed boek en een kop koffie erbij. En met een gezellige styling om je heen!...

Lees verder

Zo kleed je je huis fleurig aan

Waarschijnlijk heb je de aankleding van je woning tiptop in orde. Misschien heb je wel een specifieke interieurstijl uitgekozen of heb je gewoon meubelen en decoraties gekocht die je mooi vond. Toch mist er nog iets van levendigheid in je huiskamer. We geven je graag een paar tips om wat kleur en fl...

Lees verder