22-08-2012

Stephanie, vleugje ScandinaviŽ in Nederland

binnenkijken

Dit is het mannenhuis van de Familie Koster. Mijn naam is Stephanie, getrouwd met Addy en samen hebben wij drie jongens van 5, 8 en 11 jaar oud. Wij wonen in Leimuiden, een klein dorp van zo'n 7000 inwoners op de grens van Noord- en Zuid Holland.
Wij wonen in het Groene Hart, tussen de polders met een aantal grote steden op steenworp afstand.
Ons huis is  stoer, eigentijds met een mix van stijlen. Maar de voorkeur gaat uit naar Scandinavisch design en interieur. 

witte eethoek

Mijn liefde voor wonen is al op jeugdige leeftijd ontstaan. Al in mijn vroege jeugd bemoeide ik me met de inrichting van ons huis (van mijn vader,moeder en zussen). Het begon in mijn slaapkamer, die was altijd up to date en later trok dat door tot de woonkamer.
Mijn moeder heeft er nooit een probleem van gemaakt. Het was vaak weer een verrassing als zij thuis kwam uit haar werk.

modern scandinavisch interieur

Later toen ik ging samenwonen met mijn huidige man wist ik maanden van te voren hoe alles er van boven naar beneden uit moest komen te zien. Ik bladerde hele stapels VT wonen, 101 woonideeën en toen nog Ariadne door en reed heel Nederland door om alle adresjes af te gaan. In een grote meubelzaak zal je mij nooit zien. Ik houd er niet van om alles in één stijl en één winkel uit te kiezen.

 draadijzeren wanddecoratie    artimide wandlamp

Mijn stijl is altijd al minimalistisch geweest maar wel met een twist van gezelligheid erin. 

Tot soms een groot ongenoegen van mijn man wisselt ons interieur regelmatig. Marktplaats is een uitkomst, maar soms kopen mensen ook iets uit ons huis als ze op visite komen. Ik hecht niet veel aan spullen of meubels, het is maar materiaal.

modern interieur met geel

Om mijn interesse in wonen met andere te kunnen delen en meer mijn ei kwijt te kunnen met betrekking tot wonen ben ik in oktober vorig jaar met een blog begonnen www.interieur-coosje.blogspot.nl (coosje is mijn nick-name). Interieur-coosje is mijn liefde en kijk op wonen. Mijn inspiratie voor Scandinavisch wonen en design. Met een kleine kijk in mijn leven thuis.

moderne keuken   modern interieur   moderne gezellige werkplek

Hoop dat het je net zoveel inspiratie geeft als mij! En leuk als je mijn blog gaat volgen!

Ook ben ik te volgen op Pinterest http://pinterest.com/stephaniekoster/ en heb ik ook nog een tumblr blog http://coos-je.tumblr.com/

zwarte draadmand

 Wil je snel wt leuke accessoires shoppen in de stijl van Stephanie? Ga dan in één klik naar ShowHome.nl en bezoek alle leuke woonwebshops uit hun Top 20!

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder