09-07-2012

Stella Maye, ontwerpster van sieraden en modeaccessoires

 Even voorstellen…

Stella Maye, eigenaar van een sieraden- en een accessoire label en uitgever van een online magazine. Verder moeder van twee en vrouw van één.

Ik geniet van verse bloemen, de zon op het terras, open openslaande deuren en met z’n allen op de ‘grote bank’ (lees: twee chaise longues tegen elkaar).

 Mijn favoriete plek?

Mijn favoriete plek is sinds een jaar mijn oor fauteuil! Hier geniet ik van koffie, magazines en boeken en geef ik de jongste de fles.

 Beste aankoop?

De beste aankoop is onze grote vierkante tafel (1.50*1.50). Hier wordt aan gegeten, gelezen, geknutseld, gewerkt, geborreld en gespeeld!

 Voordeel?

Ik vind het een plus dat mijn bureau in de woonkamer past. Op deze manier kan ik te aller tijden iets doen en ben ik continue bij de kindjes in de buurt. Want… ook al ben ik eigenaar van Stella Maye; ik ben op de eerste plaats moeder!

 Kleur?

Momenteel werk ik in mijn interieur weinig met de kleur. De kleuren die je ziet zijn voornamelijk grijstinten en naturellen. De reden hiervan is de grote hoeveel speelgoed in ons huis. Dit zorgt momenteel voor de meeste kleur ;) Doordat ik thuis werk en dus veel thuis ben, wil ik een bepaalde rust creëren. Dus… wanneer de kindjes naar bed zijn, verdwijnt het speelgoed in de kast!

 

**Belangrijk?

Onderstaande spreuk staat op de geboortekaartjes van onze meiden, dus toen ik dit bord tegen kwam, moest ik het hebben…

www.stellamaye.nl

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder