14-12-2012

Sleepiez, dat is leuk slapen!

sleepiez dekbedovertrek

Eén dekbedovertrek in een handomdraai 4 keer anders!

Brocant en bijzonder heeft in 2012 met SLEEPIEZ Original® een uniek dekbedovertrek op de markt gebracht. Eén dekbedovertrek dat je in een handomdraai 4 keer anders op je bed kunt leggen.
Dat is 4 keer hip en 4 keer plezier! Het alom bekende mixen&matchen is nog nooit zo leuk geweest!
In elk 4stijlen dekbedovertrek zijn minimaal 4 verschillende stoffen verwerkt en die kun je onderling met elkaar combineren door eenvoudig de bovenstrook om te vouwen naar de ene of de andere kant van het overtrek.

Waarom zou je kiezen voor een overtrek dat aan één kant leuk is, als je met een SLEEPIEZ Original® plezier kunt hebben van maar liefst 4 verschillende leuke combinaties!

Kinderen kunnen voor hun lievelingsbeer, pop of knuffel een bijpassende minisleepiez bestellen. Deze variant van het 4stijlen dekbedovertrek wordt met exact dezelfde stoffen zoals het grote 4stijlen dekbedovertrek gemaakt in de afmeting 30cm x 60cm.

sleepiez winterwarm dekbedovertrek

SLEEPIEZ Original ® 4stijlen dekbedovertrekken worden in heel Europa geleverd. Zowel particulier als zakelijk en op de meest uiteenlopende plekken vind je de 4stijlen dekbedovertrekken terug. Vakantiehuizen in Spanje, Italië en Frankrijk. Maar ook een aantal Bed & Breakfast hotels in Engeland maken gebruiken van SLEEPIEZ Original® 4stijlen beddengoed, waarbij per kamer gewerkt wordt met een thema.

Via www.sleepiez.nl is een mooie basiscollectie dekbedovertrekken te bestellen, maar neem je rechtstreeks contact op met eigenaresse Audrey Tijink, dan ben je gegarandeerd van een uniek en persoonlijk 4stijlen dekbedovertrek. Er worden dagelijks aanvragen in behandeling genomen waarin de meest uiteenlopende wensen worden gerealiseerd. In haar atelier worden dagelijks de mooiste persoonlijke creaties gemaakt. Iedereen heeft per slot van rekening zijn eigen smaak en wensen.

dekbedovertrek robot
In Nederland zijn in samenwerking met o.a. Babyhuis Wierdsma in Sneek, Kiwi Kids in Noordwijkerhout, Babyhuis Casita in Terneuzen en Kikke kinderkamers in Nijverdal unieke 4stijlen dekbedovertrekken ontworpen. De overtrekken voor deze winkels zijn exclusief onder hun eigen SLEEPIEZ Original Designed by… label te koop.

 

Dit is hoe je jouw huis duurzamer k...

Het verduurzamen van je huis is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook helpen om energiekosten te verlagen en het comfort in huis te verbeteren. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw huis duurzamer kunt maken, van het vervangen van gas door elektriciteit tot het installeren van energ...

Lees verder

Kings & Queens, dit is dé basis va...

Wat heb je nodig om te slapen als een koning/koningin? Wat is het centrale punt in elke slaapkamer? Kies het meest sfeerbepalende item in je slaapkamer met zorg en die luxe slaapkamer is bijna compleet! Droom jij van een stijlvolle slaapkamer vol luxe en comfort? Met een paar handige tips transforme...

Lees verder

Ruimtebesparende oplossingen voor e...

Wonen in een klein appartement of huis kan soms een uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen, er zijn tal van slimme en stijlvolle manieren om je ruimte optimaal te benutten. Hier zijn enkele ruimtebesparende oplossingen die je kunnen helpen om je interieur te transformeren.     1. Mu...

Lees verder

4 redenen om te kiezen voor een ron...

Bij het inrichten van een eetkamer is de keuze van je eettafel een belangrijke overweging. Terwijl rechthoekige tafels vaak de standaard zijn, wint de ronde eettafel steeds meer populariteit vanwege zijn voordelen en veelzijdigheid. In dit artikel staan 4 redenen op een rijtje waarom een ronde tafel...

Lees verder