01-08-2023

Screendoek op maat: de perfecte oplossing voor zonwering

Het gebruik van zonwering is een uitstekende manier om ongemakkelijke hitte binnenshuis te verminderen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals rolluiken, markiezen, screens, luifels en screendoeken. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar als je op zoek bent naar een optie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften, dan is een screendoek op maat de perfecte optie. We vertellen er meer over in dit artikel. 

 

Screendoek op maat: de perfecte oplossing voor zonwering

 

Wat is een screendoek op maat?

Een screendoek op maat is een aanpasbare zonwering die precies past bij jouw ramen en deuren. Het is gemaakt van een stevig gaas materiaal dat licht en lucht doorlaat, maar het blokkeert tegelijkertijd de harde stralen van de zon. De stof is geweven, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen de elementen, zoals regen, wind en UV-straling. Door het gebruik van glasvezeldraden en polyestergarens is het materiaal ademend, wat betekent dat het de luchtcirculatie in je huis niet beperkt.

 

Screendoeken op maat zijn een geweldige manier om het schadelijke effect van de zon tegen te gaan. Ze zorgen ervoor dat je huis koel en comfortabel blijft, zonder dat je helemaal geïsoleerd bent. Met een screendoek op maat krijg je het beste van beide werelden. Je hebt de bescherming tegen de zon die je nodig hebt, maar je kunt ook genieten van het licht en de lucht die de screendoek toelaat.

 

Wat kost een screendoek op maat?

Wat zijn de kosten screendoek op maat? Een screendoek op maat is een kostbare aanwinst voor elke ruimte. Wel is het elke cent waard. Met een screendoek kun je je kamer afschermen van direct zonlicht, maar je kunt er ook een intieme omgeving mee creëren. Of je nu op zoek bent naar een screendoek met een prachtig drukwerk, een minimalistisch ontwerp of alleen een eenvoudige verduistering, het is een goede investering.

 

De prijs van een screendoek op maat is ten eerste afhankelijk van welk type je wilt hebben: standaard of verduisterend.  Een standaard screendoek is lichtdoorlatend, terwijl een verduisterend screendoek helemaal geen licht doorlaat door de toevoeging van een coatinglaag. Overigens blijft het zicht van binnen naar buiten wel behouden met een standaard screendoek. Voor dit type screendoek betaal je per meter €47,95, en voor een verduisterend screendoek €99,95 per meter. Ten tweede bepaalt natuurlijk de grootte van je raam de uiteindelijke prijs.  Je raam zal altijd speciaal moeten worden opgemeten om achter de werkelijke prijs te komen.

 

Het is belangrijk om je te realiseren dat een screendoek op maat niet alleen een investering is in je interieur, maar ook in de kwaliteit van je leven. Door een goed ontworpen screendoek kun je je ruimte afschermen van buitenlicht. Door de investering te doen, heb je een stukje privacy, rust en comfort in je leven. Bij screendoek.com kun je al een meter screendoek kopen vanaf €47,95. Dit is dus zeker een voordelig screendoek per meter.

Dit kan een waterontharder voor jou...

Natuurlijk kunnen we in Nederland blij zijn met de toegang tot schoon drinkwater. Maar wist je dat er nog steeds verschillen bestaan in de kwaliteit van drinkwater per regio? En wist je dat dit niet alleen effect heeft op het water dat je drinkt, maar ook op het water waarmee je schoonmaakt en douch...

Lees verder

Hoe richt je een studio gezellig en...

Ben jij de eigenaar of huurder van een studio, maar vind je het lastig om deze ruimte in te richten? Maak je niet druk, want met wat creativiteit en praktische oplossingen kan je jouw studio in een handomdraai omtoveren tot een stijlvol én functionele ruimte. In het onderstaande artikel geven...

Lees verder

Waar moet een thuiskantoor allemaal...

Het is steeds gebruikelijker om een deel van de werkweek thuis te werken. En dat heeft verschillende voordelen. Zo ben je minder tijd kwijt aan forensen. Misschien kun je thuis geconcentreerder je werk doen. En de afwisseling is sowieso best fijn. Maar hoe richt je in je eigen woning nu een goed thu...

Lees verder

Dit is hoe je jouw huis duurzamer k...

Het verduurzamen van je huis is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook helpen om energiekosten te verlagen en het comfort in huis te verbeteren. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw huis duurzamer kunt maken, van het vervangen van gas door elektriciteit tot het installeren van energ...

Lees verder