01-08-2023

Screendoek op maat: de perfecte oplossing voor zonwering

Het gebruik van zonwering is een uitstekende manier om ongemakkelijke hitte binnenshuis te verminderen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals rolluiken, markiezen, screens, luifels en screendoeken. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar als je op zoek bent naar een optie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften, dan is een screendoek op maat de perfecte optie. We vertellen er meer over in dit artikel. 

 

Screendoek op maat: de perfecte oplossing voor zonwering

 

Wat is een screendoek op maat?

Een screendoek op maat is een aanpasbare zonwering die precies past bij jouw ramen en deuren. Het is gemaakt van een stevig gaas materiaal dat licht en lucht doorlaat, maar het blokkeert tegelijkertijd de harde stralen van de zon. De stof is geweven, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen de elementen, zoals regen, wind en UV-straling. Door het gebruik van glasvezeldraden en polyestergarens is het materiaal ademend, wat betekent dat het de luchtcirculatie in je huis niet beperkt.

 

Screendoeken op maat zijn een geweldige manier om het schadelijke effect van de zon tegen te gaan. Ze zorgen ervoor dat je huis koel en comfortabel blijft, zonder dat je helemaal geïsoleerd bent. Met een screendoek op maat krijg je het beste van beide werelden. Je hebt de bescherming tegen de zon die je nodig hebt, maar je kunt ook genieten van het licht en de lucht die de screendoek toelaat.

 

Wat kost een screendoek op maat?

Wat zijn de kosten screendoek op maat? Een screendoek op maat is een kostbare aanwinst voor elke ruimte. Wel is het elke cent waard. Met een screendoek kun je je kamer afschermen van direct zonlicht, maar je kunt er ook een intieme omgeving mee creëren. Of je nu op zoek bent naar een screendoek met een prachtig drukwerk, een minimalistisch ontwerp of alleen een eenvoudige verduistering, het is een goede investering.

 

De prijs van een screendoek op maat is ten eerste afhankelijk van welk type je wilt hebben: standaard of verduisterend.  Een standaard screendoek is lichtdoorlatend, terwijl een verduisterend screendoek helemaal geen licht doorlaat door de toevoeging van een coatinglaag. Overigens blijft het zicht van binnen naar buiten wel behouden met een standaard screendoek. Voor dit type screendoek betaal je per meter €47,95, en voor een verduisterend screendoek €99,95 per meter. Ten tweede bepaalt natuurlijk de grootte van je raam de uiteindelijke prijs.  Je raam zal altijd speciaal moeten worden opgemeten om achter de werkelijke prijs te komen.

 

Het is belangrijk om je te realiseren dat een screendoek op maat niet alleen een investering is in je interieur, maar ook in de kwaliteit van je leven. Door een goed ontworpen screendoek kun je je ruimte afschermen van buitenlicht. Door de investering te doen, heb je een stukje privacy, rust en comfort in je leven. Bij screendoek.com kun je al een meter screendoek kopen vanaf €47,95. Dit is dus zeker een voordelig screendoek per meter.

Een stijlvolle trap? Een snelle tra...

Voor velen een doorgangsruimte om van beneden naar boven en vice versa te gaan. Voor sommigen een uitdaging omdat de helft van alle treden altijd vol rommeltjes ligt die nog mee naar boven moeten. Je trap is onderdeel van je interieur en verdient meer liefde en aandacht! Als je oude trapbekleding ve...

Lees verder

Meer licht in je uitbouw: tips voor...

Het toevoegen van een uitbouw aan je woning is een geweldige manier om extra ruimte te creëren. Je kunt de woonkamer flink uitbreiden of een grote open keuken laten bouwen. Wel is het belangrijk om de lichtinval in de gaten te houden. Door een uitbouw kan er namelijk daglicht verloren gaan, waa...

Lees verder

Hoe kies je voor een makkelijk te o...

Wil je wel de lusten, maar niet de lasten van een mooie tuin? Dat is gelukkig goed mogelijk. Als je maar goed nadenkt over de inrichting van de tuin. Ook als je geen groene vingers hebt, kun je zo genieten van een levendige, groene tuin. Lees verder voor mooie tips.     Makkelijke planten ...

Lees verder

Duik dieper in de wereld van biodiv...

Tussen de bloemen en planten in je tuin schuilt een kleine wereld vol leven. Insecten spelen een cruciale rol in het ecosysteem, maar vinden steeds minder natuurlijke habitats. Door een insectenhotel op te hangen, draag je bij aan de biodiversiteit en help je deze nuttige beestjes aan een thuis. In ...

Lees verder