01-08-2023

Screendoek op maat: de perfecte oplossing voor zonwering

Het gebruik van zonwering is een uitstekende manier om ongemakkelijke hitte binnenshuis te verminderen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals rolluiken, markiezen, screens, luifels en screendoeken. Elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar als je op zoek bent naar een optie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften, dan is een screendoek op maat de perfecte optie. We vertellen er meer over in dit artikel. 

 

Screendoek op maat: de perfecte oplossing voor zonwering

 

Wat is een screendoek op maat?

Een screendoek op maat is een aanpasbare zonwering die precies past bij jouw ramen en deuren. Het is gemaakt van een stevig gaas materiaal dat licht en lucht doorlaat, maar het blokkeert tegelijkertijd de harde stralen van de zon. De stof is geweven, wat ervoor zorgt dat het bestand is tegen de elementen, zoals regen, wind en UV-straling. Door het gebruik van glasvezeldraden en polyestergarens is het materiaal ademend, wat betekent dat het de luchtcirculatie in je huis niet beperkt.

 

Screendoeken op maat zijn een geweldige manier om het schadelijke effect van de zon tegen te gaan. Ze zorgen ervoor dat je huis koel en comfortabel blijft, zonder dat je helemaal geïsoleerd bent. Met een screendoek op maat krijg je het beste van beide werelden. Je hebt de bescherming tegen de zon die je nodig hebt, maar je kunt ook genieten van het licht en de lucht die de screendoek toelaat.

 

Wat kost een screendoek op maat?

Wat zijn de kosten screendoek op maat? Een screendoek op maat is een kostbare aanwinst voor elke ruimte. Wel is het elke cent waard. Met een screendoek kun je je kamer afschermen van direct zonlicht, maar je kunt er ook een intieme omgeving mee creëren. Of je nu op zoek bent naar een screendoek met een prachtig drukwerk, een minimalistisch ontwerp of alleen een eenvoudige verduistering, het is een goede investering.

 

De prijs van een screendoek op maat is ten eerste afhankelijk van welk type je wilt hebben: standaard of verduisterend.  Een standaard screendoek is lichtdoorlatend, terwijl een verduisterend screendoek helemaal geen licht doorlaat door de toevoeging van een coatinglaag. Overigens blijft het zicht van binnen naar buiten wel behouden met een standaard screendoek. Voor dit type screendoek betaal je per meter €47,95, en voor een verduisterend screendoek €99,95 per meter. Ten tweede bepaalt natuurlijk de grootte van je raam de uiteindelijke prijs.  Je raam zal altijd speciaal moeten worden opgemeten om achter de werkelijke prijs te komen.

 

Het is belangrijk om je te realiseren dat een screendoek op maat niet alleen een investering is in je interieur, maar ook in de kwaliteit van je leven. Door een goed ontworpen screendoek kun je je ruimte afschermen van buitenlicht. Door de investering te doen, heb je een stukje privacy, rust en comfort in je leven. Bij screendoek.com kun je al een meter screendoek kopen vanaf €47,95. Dit is dus zeker een voordelig screendoek per meter.

De perfecte kleur hoeslaken voor jo...

De slaapkamer is het persoonlijke domein waar een oase van rust en comfort aanwezig dient te zijn. De keuzes die je maakt bij het inrichten van het slaapvertrek zijn van grote invloed op de sfeer. Een onderdeel dat heel vaak over het hoofd wordt gezien, maar wel degelijk een de stempel op een positi...

Lees verder

Combineer vintage charme met modern...

Waar geschiedenis morgen ontmoet: Tijdloze keukens ontwerpen  Een keuken is niet alleen een ruimte om te koken; het is een levende herinnering aan gedeelde maaltijden, gelach en uitgewisselde verhalen. Als hart van het huis verdient de keuken een vleugje geschiedenis en toekomst. Bij Kruit...

Lees verder

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

  Zonne-energie is steeds populairder. Zeker met de wisselende energieprijzen en het toenemende verbruik door de opkomst van bijvoorbeeld elektrische auto’s. Zonnepanelen bieden niet alleen een schone en hernieuwbare energiebron, maar kunnen ook aanzienlijke besparingen op de energiereken...

Lees verder

Voordelen van Glaswol

Glaswol, ook bekend als glasvezelisolatie, is een populair materiaal dat wordt gebruikt voor het isoleren van woningen en gebouwen. Het bestaat uit fijne glasvezels die zijn samengevoegd tot een zachte en veerkrachtige massa. Het wordt vaak gebruikt om warmteverlies te verminderen en de energie-effi...

Lees verder