19-12-2013

Ruben in zijn studentenkamer in Groningen

Nelleke vertelt over de kamer en de inrichting van haar zoon Ruben:

De kamer is 25 m2. Doordat de kamer zo hoog is kan er makkelijk een hoogslaper in. Onder de hoogslaper is een soort berging ontstaan waar plaats is voor de koelkast, zijn surfspullen en de kratjes bier ;) Ik haalt ontzettend veel spullen bij de kringloop, het vloerkleed, de magnetron, de stoeltjes bij zijn werkplek, servies etc. Ruben haalde zelf in Groningen via Marktplaats de beroemde Klippan van Ikea.

kussen van jeans

Ik spaar altijd allerlei oude zooi, zoals ook spijkerbroeken daarvan maakte ik een kussenhoes, ik maakte ook van een zwart denim lapje het kussen met autootjes, de tekening maakte R toen hij een jaar of 4 was en had ik altijd bewaard omdat ik het zo'n mooi ontwerp vond.

De keukenkastjes hadden lelijke greepjes dus Ruben kreeg een oude binnenband mee van huis en het idee van ons ;) om daar greepjes van te maken voor de deuren. Hij is zelf ook heel handig en bouwde van een oude Lackkast een trap naar zijn bed. De trap biedt nu gelijk opbergruimte in de 'berging' onder zijn bed.

Een oude houten spelletjesdoos (van de kringloop) is nu in gebruik als 'dienblad' op zijn houten kist die als tafeltje dient. De oude houten kist is ideaal om spullen in te bewaren die niet mooi zijn in het zicht, zoals de stofzuiger.

handgrepen van rubber

stoere studentenkamer

We kregen van de verhuurder de kosten die we maakte om te verven terug, zou ik altijd naar vragen! tip!!!

langiusdesign.nl

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder