05-09-2012

Pamela, stoer met vergrijsde kleuren

gevel huis

Samen met Bart Jan (35) en Sophie (5) woon ik, Pamela (30), in een nieuwbouwwijk (Vathorst) in Amersfoort in een grachtenpand... Helaas geen echte natuurlijke grachten om ons heen, maar dat maakt het woonplezier wat we hier hebben er niet minder om.
Het is bijzonder inspirerend om hier te wonen, waarbij elk huis een eigen karakter heeft. Heerlijk vind ik het dan ook om zo nu en dan eens een lekker burgelijk rondje te lopen om 'stiekem' naar binnen te kunnen gluren. Van binnen of buiten, in Vathorst is overal inspiratie uit te halen!

eethoek stoer

Inmiddels wonen we hier al 5 jaar en hebben we door de jaren heen al het één en ander veranderd in huis! Zo hebben we onlangs de keuken een andere stijl gegeven; was de keuken voorheen straks en minimalistisch, zo heeft de keuken nu een landelijk, stoer en eigentijds karakter gekregen door o.a. de muren een mooie matte kalkverf te geven. En dat is nog maar één van de vele veranderingen die we zelf uitvoerden.

stoere landelijk moderne keuken

 Heerlijk is het om zelf de handen uit de mouwen te steken en het eindresultaat langzaam maar zeker te aanschouwen. Je zou denken dat het huis inmiddels wel af zou moeten zijn, maar .... bij ons wisselt het interieur met de jaargetijden en hou ik het leuk en verrassend om eens in de zoveel tijd met veel enthousiasme ons interieur om te gooien.

wand met vogelhuisjes

Met bestaande meubels en accessoires, maar ook door steeds, voornamelijk online, op zoek te gaan naar nieuwe accessoires en prulletjes...
Niet voor niets kent de pakjesbezorger in de wijk mij al bij naam ;-) Zelfs de buren komen bij ons elke maand inspiratie opdoen, omdat ze al een trend hebben gevonden in mijn interieur-aanpassingsgedrag.

slaapkamer stoer in pastels

Heel veel inspiratie haal ik door het bekijken van heel veel geweldige interieurblogs en woonsites op internet....
Ook kan ik eindeloos woontijdschriften bewonderen en doorbladeren en...kan ik heerlijk uren rondstruinen in woonwinkels, maar ook uren surfen over het internet om de allerleukste accessoires bij elkaar te verzamelen.

fauteuil

 Stylen is mijn passie en inmiddels een uit de hand gelopen hobby van mij geworden. Zo geef ik zo nu en dan ook styling adviezen en start ik dit jaar nog met een blog waarin ik hoop anderen te kunnen inspireren en om mijn gevonden vondsten op het internet te kunnen delen.

werkplek

Mijn stijl is te beschrijven als stoer, tikkeltje lief, soms vleugje brocante, industrieel, robuust met vergrijsde matte tinten  en natuurlijke materialen (hout, beton, staal) én heb ik een voorliefde voor Scandinavisch design waarbij de kleur wit flink aanwezig is.

Meer zien van mijn stijl en nog meer inspiratie opdoen?

Kijk bij http://pinterest.com/pameladosal/

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder