12-05-2012

Binnenkijken bij Heidi

Ik ben Heidi en woon in een roze poppenhuis, tenminste zo wordt mijn huis vaak door vrienden genoemd.

Omdat ik alleen woon kan ik me geheel uitleven. Roze, gecombineerd met groen is voor mij DE kleurencombiqua interieurstyling. Voor mij is m'n huis echt mijn 'Home Sweet Home'.  Ik vind het belangrijk dat ook anderen zich thuis voelen en vind het heerlijk om familie en vrienden uit te nodigen en gezelligheid te creëren. 'Less is more' is aan mij niet besteed. Echt, ik heb het herhaaldelijk geprobeerd, maar het wordt niks!
Toch kan ik het bij anderen echt wel waarderen.


Het overgrote deel van mijn interieur is afkomstig van rommelmarkten en kringloopwinkels, tevens één van mijn hobby's! Daarnaast vind ik het leuk om m'n 'Home Sweet Home' extra persoonlijk te maken door te fröbelen en kleine creaties te maken. Inspiratie haal ik overal vandaag, maar vooral woonbladen en woonblogs. Zelf heb ik samen met m'n beste vriendin een blog waar we onze Sweet Home's, inspiratiebronnen en leuke vondsten delen.
Kom gezellig langs bij www.witenbont.blogspot.com 

 

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder