23-05-2012

Binnenkijken bij Mignon

 

Wie is Mignon?
Ik werk als zelfstandig interieurontwerpster en styliste en heb daarnaast een webshop en winkel op het gebied van Lifestyle & Interieur voor jezelf, je thuis en je kids. Het moge duidelijk zijn dat interieur & styling dus ook mijn passie is.


Wie wonen er in het huis?
Ik woon er samen met mijn man Erik, en onze twee geweldige kids Joshua van 8 jaar en Jonah van net 1,5 jaar oud.


Hoe lang wonen jullie hier al en waarom hebben jullie voor dit huis gekozen?
Bijna 9 jaar. Het was altijd al een wens om in een oud huis te mogen wonen en de kans deed zich voor dit te verwezenlijken.


Kun je je eigen woonstijl omschrijven en waarom jullie hiervoor gekozen hebben?
Ik vind het leuk om verschillende stijlen te mixen, landelijk, industrieel, romantisch, retro je ziet het allemaal terug in onze inrichting maar doordat er overeenkomsten zijn in kleur, vorm en materiaal past het allemaal heel mooi bij elkaar en blijft het interieur speels.


Is kleur belangrijk?
Ik vind kleur heel belangrijk, ik voel mezelf wel het prettigst bij verschillende grijstinten en vergrijsde pastels maar hier en daar moet zeker een kleuraccent, ook vind ik het belangrijk om dezelfde kleuren overal terug te laten komen, dat geeft een ruimtelijke en rustige werking.


Lievelingsplek in huis?
Aan de eettafel, daar zit ik vaak aan te werken, je hebt er prachtig licht.

 

Wat betekent dit huis voor jou?
Dit huis betekent THUIS!

 

*Mignon is ook eigenaresse van Authentique Mignon Lifestyle en Interieur, een stoere webshop met mooie artikelen in rustige kleuren voor zowel je huis, als je kids, als jezelf. Speciaal voor de lancering van Inspiratie voor je Interieur hebben we samen met Mignon een superleuke aktie bedacht! Wil je daar meer over weten, ga dan naar onze "weetjes"en lees hoe je kans maakt op een artikel uit haar leuke webshop.

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder