15-12-2016

Nieuwe woontrend, plissegordijnen

Uiterst charmant maar ook lekker strak! Flexibel te gebruiken en helemaal on trend. Is dat wat je zoekt? Slim van je want één van de nieuwe woontrends op het gebied van raamdecoratie is het plisségordijn.

 

 

Nieuwe raambekleding kiezen

Het is geen kleinigheidje, dat zijn we met je eens. Nieuwe raambekleding kiezen doe je niet zomaar, het vergt wat voorwerk en smaak en budget spelen daarin natuurlijk een grote rol. Wat past er bij je woonstijl? Wil je inkijk buiten houden, zon kunnen filteren, uitzicht behouden? Dat zijn zomaar wat wensen/eisen die mensen hebben als het om raambekleding gaat. Plisségordijnen passen eigenlijk bij elke woonstijl. Strak en clean voor een modern interieur maar ook zeer smaakvol in een ouder pand en/of een klassieke(re) inrichting.

Omdat alles maatwerk is krijg je een prachtig eindresultaat.

 

 

Overal dezelfde raambekleding 

De uitstraling van je huis zal enorm verbeteren als je voor alle ramen hetzelfde hebt hangen. Het oogt erg rommelig als elk raam een andere kleur/stijl heeft. Door de flexibiliteit van plisségordijnen zijn ze ook zeer geschikt voor in de slaapkamer. Je kunt het gordijn op elke gewenste hoogte laten hangen zonder het licht compleet buiten te sluiten en toch niet meteen zelf in het zicht te staan.

Een bijkomend voordeel van dit soort raambekleding is dat het de ruimte groter laat lijken dan bijvoorbeeld traditionele vitrages of overgordijnen. Daardoor wordt zelfs de kleinste ruimte in huis een hele fíjne ruimte, ook niet geheel onbelangrijk toch?

 

Tips:

  • Voordat je plisségordijnen gaat bestellen is het verstandig om te bepalen of je ze ‘op de dag’ of ‘in de dag’ wilt hangen. (Resp. op het kozijn of in het kozijn)
  • Gebruik liefst een metalen rolmaat om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen meten. Hoe beter gemeten hoe mooier het uiteindelijke resultaat.
  • Vraag gratis kleurstalen aan om de juiste kleur te kunnen kiezen in je eigen omgeving te midden van je eigen kleuren en materialen.

Zin in een stoer interieur?

Wil je je woonkamer een nieuwe look geven en ben je gevallen voor het stoere loftgevoel dat je overal ziet? Wil je wat stoere elementen toevoegen zodat je interieur meer kracht uitstraalt? Ga je samenwonen en zoek je een manier om twee interieurstijlen te combineren? De industriële woonstijl is...

Lees verder

Waarom zou je kiezen voor een aanbo...

Is je huis net wat te klein? Heb je het idee dat je meer uit je woning kunt halen? Denk dan aan een aanbouw of uitbouw! Er zitten grote voordelen aan deze verbouwing aan je huis – en die zetten we graag voor je op een rijtje: lees gauw verder!     Wat is een aanbouw of een uitbouw? D...

Lees verder

Een etentje? Zo zorg je dat het een...

Een etentje geven voor familie, vrienden of bekenden: het klinkt altijd als een geweldig idee. In gedachten zie je jezelf, samen met de genodigden, al een gezellige, lange avond aan tafel zitten. De meest geweldige gerechten proeven. Een heerlijke tijd hebben. In de praktijk loopt het echter vaak wa...

Lees verder

De vele voordelen van steenwol

Steenwol is een veelzijdig isolatiemateriaal dat gebruikt wordt voor een groot aantal isolatieoplossingen. Hierbij valt te denken aan het isoleren van muren, daken, vloeren en wanden. De mogelijkheden zijn oneindig. Wil je alles weten over de voordelen van steenwol? Lees dan nu deze blog!   ...

Lees verder