27-10-2014

Mirjam en haar gezin +1

Mijn naam is Mirjam Hart en ik woon samen met mijn vriend Bram en zoontje Noah Joe in een huurhuisje in Hoorn. In januari komt er nog een klein mannetje bij.

Ik hou van kleur in huis, maar het moet niet te bont worden. Daarom zorg ik altijd dat de basis rustig is (wit, grijs) en dat kleuren en materialen terugkomen om samen een geheel te vormen.

groene wand in huis

early dew

decoreren met een tak bijzettafeltje stylen

Ik maak graag hoekjes en stillevens van mooie spulletjes die ik om mij heen verzamel. Ik shop het liefst in kringloopwinkels en op rommelmarkten. Vooral in het buitenland zoek ik als eerste op waar er mooie "vintage" items te vinden zijn. Frankrijk met de vele Brocante markten en vide greniers is favoriet!

eethoek met verschillende stoelen

binnenkijker

romantische slaapkamer

letterbanner

jongenskamer

hoogslaper jongenskamer speelgoedkist

babykamer

 

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder