13-10-2012

Miranda, Woonblogger

eethoek wit

Welkom in ons huis! Hier woon ik samen met mijn vriend Dave en onze dochter Lola van 3. Ik ben 34 jaar en werk als fysiotherapeute.
We kochten dit huis in Harderwijk 5 jaar geleden en vielen voornamelijk voor de ruime woonkamer en de ligging op steenworpafstand van het Veluwemeer. We hebben dit huis stukje bij beetje naar onze eigen stijl ingericht.
Ik denk altijd dat als je eenmaal in een huis woont, je beter kunt zien wat waar moet komen en hoe meubels het best tot zijn recht komen.

2 wandkasten  

Ik hou van stoer wonen met een Scandinavische stijl, industriële elementen, natuurlijke materialen en veel wit, dat maakt een huis zo lekker fris.... 

Ik hou ook van de combinatie van oude en nieuwe meubels. Oude meubels en spullen geven sfeer en hebben een verhaal. Zoals de schoolkasten die we kochten via marktplaats, ze komen uit een oude school in Friesland. 

werktafel

Dave heeft een eigen bedrijf in tuinhout en is super handig. Het tv-meubel heeft hij zelf gemaakt evenals de eettafel en Lola's werktafel. 

lijstjes

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met ons interieur en om inspiratie op te doen in o.a. woonbladen, op Pinterest en woonblogs.

donkere bank

In 2011 ben ik begonnen met mijn eigen blog over wonen en interieur. Ik blog met name over interieurs in mijn stijl, maar ook interieurs die ik gewoon heel inspirerend vind. Laatst heb ik bijvoorbeeld foto's gepost van een huis in Noorwegen, stoer ingericht met heel veel kleur.
Supergaaf, terwijl je bij ons in huis met name wit, zwart, grijs en hout ziet.
Verder kan je inspiratie opdoen voor doe-het-zelf ideeën en natuurlijk krijg je ook regelmatig een kijkje in m'n eigen huis.

stoere hal 

http://www.lekkerfrisss.blogspot.com

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder