29-05-2014

Marrit, creatief blogger en haar vriend Jelmer

Samen met Jelmer woon ik sinds oktober in dit huis. Na heel veel te hebben moeten klussen, begint het einde in zicht te komen. De inrichting staat echter nooit vast, dat verandert wekelijks. We hebben vooral boven veel ruimte met 3 slaapkamers plus een verdieping daarboven een grote zolderkamer, dat is onze slaapkamer.

zwarte muur in huis

andy warhol posters

witte eethoek

eethoek met verschillende stoelen

wit tv meubel

Inspiratie haal ik uit de woonbladen, maar Instagram is ook een geweldige bron. Ik hou vooral van DIY-projecten en ben sinds januari gestart met mijn eigen blog donebymyself.nl. Hier zet ik twee keer per week een update op met wat in huis zoal doe. Ik wil graag laten zien dat een interieur niet duur hoeft. Ik ben regelmatig in de kringloopwinkel te vinden, en op Marktplaats.

 kledingrek aan het plafond

pallet als hoofdboard voor je bed

Ons huis heeft als basis de kleur wit, van daaruit is alles mogelijk. Momenteel hebben we een aantal zeegroene items in huis staan, plus een brandweerrode stoel aan de eettafel. Ik vind het leuk te veranderen, er gaan hier heel wat meubels van woonkamer naar boven en weer terug. Mijn wens voor laters het aanvullen van mijn kringloopvondsten en zelfgemaakte meubels met designerstukken. Door de witte basis is in ons huis veel mogelijk, en daar ben ik elke dag nog heel blij mee!

 werkplek thuis

industrieel wandrek

leuke logeerkamer

kleine hal

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder