14-12-2012

Marit, freelance interieurstyliste

 

designstoelen

Ik ben Marit Odolphi, freelance interieurstyliste en tevens werkzaam bij een lifestyle winkel. Ik laat je graag meekijken in ons huis.
Ik woon hier samen met mijn man Harou, jongste dochter Thirza en 2 honden. De oudste 2 dochters zijn inmiddels de deur uit.

binnenkijkenbinnekijken

Wij wonen in een rijtjeshuis in Harlingen en het interieur is een mix van stoer, design en een tikkeltje apart. Hou vooral van zwart, grijs en wit maar voeg af en toe een toefje kleur toe.
Ik ben wel fan van design en dan vooral van stoelen uit de jaren 60 (last van een stoelentic) en speur daarvoor vaak op internet op en heb al mooie vondsten gekocht via Marktplaats zoals: de Bookworm van Ron Arad, Phantom Chair van Verner Panton en de zwarte Galaxy Chairs van Dux.

designstoelen

Mijn inspiratie haal ik uit woonbladen, interieurblogs, Pinterest en gewoon goed om me heen te kijken, soms kom je op de vreemdste plekken de mooiste ideeen of dingen tegen.

binnenkijken

binnenkijken

Ik ben niet zo van veel tierlantijntjes, hou van simpele styling, alleen van "huisjes" mooie teksten en letters kan ik niet genoeg hebben en die vind je dan ook door het hele huis en vooral op mijn werkkamer.

binnenkijken

binnenkijken 

Je kunt me volgen op www.stylebymo.blogspot.com

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder