02-11-2013

Marieke, Eddy en hun twee kinderen en huisdieren

Ik ben Marieke 36, ik woon samen met mijn grote vriend en liefde van mijn leven Eddy 38.
We wonen hier samen met onze twee kinderen, hond en kat.

modern interieur      

keuken zonder bovenkastjes

Het is een eengezinswoning in een vinexwijk. O help dacht ik eerst.  Want we woonden eerst in de binnenstad van Zwolle, iets heel anders. Maar ik woon hier heerlijk, we wonen hier nu 8 jaar met heel veel plezier. Ons huis staat echt aan de rand van de wijk bij een grote recreatieplas, heerlijk voor de kinderen en de hond! Ik omschrijf ons interieur als stoer en eigenzinnig. Ik hou van design, maar ook van oud, als het maar niet te vanzelfsprekend is.

eettafel met verschillende stoelen

eettafel met verschillende stoelen

Voor mij moet een huis persoonlijk zijn, iets vertellen over wie je bent.  Ik kan ontzettend genieten van een winkel zoals Vos Maupertuus in Groningen, maar ook van winkels als loods 5, van IJken van Dijk en Ko.
Ook haal ik woonaccessoires uit de boetiek waar ik werk, La Ropa in Zwolle. Zelfs bij mijn opa en oma op zolder vind ik nog wel eens een schat!
Ons interieur verandert bijna dagelijks, ook al is het maar iets kleins, ik vind het heerlijk! Tot soms grote frustratie van mijn vriend en kinderen;). Want je weet maar nooit waar de prullenbak nu weer staat!

mode en interieur

muur met krijtbordverf in de keuken

gewei aan de muur
Inspiratie heb ik eigenlijk altijd, ik lees veel bladen, en bekijk veel blogs, zelf heb ik ook een blog www.mariekerusticus.blogspot.nl waar ik mijn inspiratie kwijt kan.
 

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder