23-09-2014

Maaike, interior designer bij IKEA

Ik ben Maaike Davina. Met ons gezin wonen we in een jaren 30 huis die helemaal in oude stijl door mijn man is opgeknapt/verbouwd/gerestaureerd.Ik zou niet weten wat onze stijl is maar ik denk karakteristiek, rustic, vintage en Scandinavisch modern eigenlijk,een beetje van alles maar daardoor wel echt ons thuis.

licht huis met glas in lood ramen

ixxi in huis

ixxi

We houden er van om dingen te ontwerpen/maken die ook emotionele waarde hebben voor ons zo is het pronkstuk in huis de tafel gemaakt van kegelbanen (uit het café van mijn ouders). Ik kom wekelijks bij de kringloop en vind daar ook de mooiste vondsten die je ook vaak terug ziet komen in ons huis.

lichte eetkamer

kaartenrek

strakke keuken

veel licht in de keuken

landkaart van nederland

Maar IKEA (waar ik werk als interior designer) is natuurlijk ook rijkelijk terug te vinden. Ik post vaak foto's van mijn huis op Instagram onder de naam @sproetinhuis dus leuk als je mij daar ook wilt volgen. 

slaapkamer, all you need is love wandhanger

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder