06-07-2014

Laura en haar man met hun drie jongens in Gouda

Mijn naam is Laura (35) en met mijn man en drie zoontjes woon ik in Gouda. Sinds ongeveer 1,5 jaar wonen we met veel plezier in deze eengezinswoning.

We hebben geprobeerd om voordat we het huis gingen bewonen zo veel mogelijk alles klaar te hebben, want uit ervaring wisten we dat wanneer je eenmaal ergens woont er veel klusjes blijven liggen.. Toch blijft er altijd genoeg te doen, want wanneer de ene kamer klaar is heb ik toch weer plannen voor de andere kamer.

 binnenkijker

kapstok van steigerhout

Nu ben ik bezig met de kamer van mijn twee oudste zoontjes, zij willen graag een bureau op hun kamer, helemaal goed, want voor mij een excuus om de boel weer eens lekker om te gooien en op zoek te gaan naar een leuke kast en stoer bureau!

stoer stapelbed

Mijn inspiratie haal ik onder andere uit tijdschriften en van Instagram (je kunt me daar vinden onder de naam lala_loopsa). Shoppen doe ik het liefst online (want lekker overzichtelijk), maar ook op Marktplaats kan ik uren doorbrengen op zoek naar hét perfecte kastje. Je begrijpt, voorlopig blijven wij hier nog wel even lekker bezig in huis!

groene wand

keukeninspiratie

slaapkamerinspiratie

wit badkamermeubel

box in de woonkamer

Note van de redactie: voor de babykamer van jongste telg Dien moet je de website www.lievekeet.nl in de gaten houden!

 

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder