08-11-2014

Laura en haar gezin in hun prachtige jaren 30 woning.

 

modern en licht interieur werkplek in de woonkamer eettafel met houten bank

16 jaar geleden zijn mijn man en ik hier komen wonen, het huis is uit de 30-er jaren. We hebben het destijds helemaal gestript en opgeknapt, de toenmalige bewoners hadden het redelijk verwaarloosd. Twee jaar geleden was het weer tijd voor een grondige opknapbeurt, en we hebben de hele benedenverdieping aangepakt. Nieuwe vloer, de muren glad en wit, compleet nieuwe keuken en ook beetje bij beetje nieuwe meubels erin. Na 14 jaar was dat ook wel hard nodig.

houten paneeldeuren

designstoelen bij de eettafel

Nu zijn we helemaal tevreden met de huiskamer en keuken, en willen we de bovenverdieping aan gaan pakken. Daar is dus intussen ook al 16 jaar bijna niets gedaan.

Ik ben gek op alles wat met interieur en styling te maken heeft. Ik haal mijn inspiratie en ideetjes uit de woonbladen, van Instagram en Pinterest en door lekker te neuzen bij woonwinkels zoals Nijhof, Bijenkorf en Twee 21 in Soest. Op Instagram vind ik vooral leuke ideeën en tips bij Nederlandse en Scandinavische instagrammers. (mijn instagramnaam is igpausini ).

jaren 30 woning

opbergtips

kussen met koperen print

Wat ik nu dus heel graag wil gaan doen is onze slaapkamer veranderen, ook daar gladde witte muren, met naturel hout, wit, en stoere accenten zoals metaal en koper. Dat wordt ons eerstvolgende project!

houten aap

werkplek in de woonkamer

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder