10-02-2015

kunstenaar Angelique Weijers

Op slag verliefd…

 

 

Dat waren wij zo’n 15 jaar geleden toen we de brochure van deze nieuw te bouwen Gooische stijl jaren 30 woning. Geluksvogels voelden we ons toen we ingeloot waren!

huis in jaren 30 stijl

huis met openslaande tuindeuren

donkere wand

De heerlijke ruime living met veel lichtinval, genoeg kamers voor een jong stelletje en meer dan genoeg ruimte om heerlijk te kunnen leven. Dat is het leuke aan in de polder wonen, de ruimte die je hier krijgt in én om het huis, het mooie weidse polderlandschap. Nieuw maar al ver in ontwikkeling, zo hebben wij de Nieuwe Wildernis om de hoek en kun je hier heerlijk wandelen met de hond door ’t bos en langs ’t strand.  Zeewolde(lekker centraal gelegen) is rijk aan natuur en die helpen we graag een handje, dagelijks wat kruimeltjes om de mussen druk te zien zijn- kan ik van genieten, om ze daarna op het doek te zetten want dat is mijn passie! En als het even kan met een knipoog ;), daar hou ik van. 

heckrund

(Heckrund | 100x120cm | olie op linnen)

angelique weijers

(dametjes prikkelbaar | 20x50cm | olie op linnen)

huis te koop zeewolde

jaren 30 huis

hangstoel in huis

kunst in huis

Aansluitend aan onze woning heb ik mijn atelier aan huis met veel lichtinval en openslaande deuren. In het atelier zelf hangen de wanden al vlug vol, gelukkig weet ik altijd wel een plekje in huis te vinden waar een recent doek de tijd mag krijgen om te drogen. Dan kan ik ook pas echt goed zien of het doek af is of nog wat extra aandacht nodig heeft. Ik hou het altijd graag nog even bij me voordat een liefhebber zich meldt, en als ik in opdracht werk moeten ze echt even willen wachten tot het naar mijn idee het huis mag verlaten – haha!

huis met atelier

angelique weijers

angelique weijers

angelique weijers

Doordat ik veel wissel van schilderijen en die ook graag alle aandacht geef probeer ik de rest van de ruimte rustig te houden. Inspiratie voor mijn interieur haal ik uit de bladen. Verders ben ik een liefhebber van composities, ik kan heerlijk rommelen in mijn huis én tuin. Wie te gekke interieurcomposities maakt is Annette van de Laar van InHouse Styling, neem n’s een kijkje op haar site www.Inhousestyling.nl. Ik ben erg blij dat zij mijn werk wil verkopen in haar mooie winkel aan de Maasstraat in Amsterdam. Momenteel hebben wij een nieuwe woning op ’t oog, zodra wij hier ingetrokken zijn zal ik haar zeker uitnodigen een kijkje te komen nemen maar eerst wachten wij in spanning af op een liefhebber voor ons huidige huis.

huis met tuin in jaren 30 stijl

tuin in herfst

dakplatanen in de tuin

annabellen en buxus

beschutte tuin

hangmat in de tuin

 

Mocht je meer willen weten mag je Angelique altijd mailen [email protected]

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder