29-03-2015

Interieurfoto's

Shoot me!

 

Ik ben dol op camera's en fotograferen ,het liefst met hele oude camera's, voor dat kleine vintage effect. Maar ook zeker nieuwe camera's trekken mijn aandacht. Zo kreeg ik van een vriendin ook een oude Polaroid 3000 uit 1977, deze nam ik in September mee naar Parijs, om o.a. het Louvre en de Eifeltoren vast te leggen.

Anno 2015 hebben we een nieuwe Instant camera op de markt! Say " welcome " to the Fujifilm Instax mini 8. Ook deze mag natuurlijk niet ontbreken aan mijn collectie Polaroid camera's.

Deze camera is in verschillende kleuren te verkrijgen van zachtroze tot knalpaars, lichtgeel en babyblauw, maar ook de neutrale kleuren, zwart en wit. Zelf heb ik gekozen voor neutraal en heb ik de zwarte uitgezocht. Deze camera wordt geleverd zonder polaroid's, deze moet je dus nog los erbij kopen. Je betaald gemiddeld 15 euro voor 20 polaroid's, dat is een stuk goedkoper dan voor de oudere camera's. Wel bijgeleverd zijn 2 AA-baterijen en een handig polskoord.

 instax mini 8

instax mini 8

De Instax mini 8 is erg makkelijk in gebruik, voorzien van een flitser en enkele opties. In een cassette zitten 10 polaroid's, het aantal polaroid's in de camera wordt op de achterzijde van de camera aangegeven.

Natuurlijk heb ik hem gelijk geprobeerd en wat foto's geknipt die ik graag met jullie wil delen. Erg leuk om bijvoorbeeld interieurfoto's mee te maken op een ander manier, je kunt hem natuurlijk ook meenemen naar een feestje of gewoon op vakantie.

instax mini 8 
Tot slot, deze camera is o.a. te verkrijgen bij Bol.com en de Hema. De Hema verkoopt trouwens ook erg leuke bijbehorende accessoires.

Liefs,

Suus

leeffstijl

Praktische mooie meubels

Wil jij jouw huidige woning van een nieuw interieur voorzien? Of betrek je binnenkort een nieuwe woning? En ben je daarom op zoek naar nieuwe meubels? Dan is het in beginsel belangrijk om op zoek te gaan naar meubels die je mooi vindt. Maar het vinden van een passende inrichting gaat verder dan jouw...

Lees verder

Fotolijsten aan een betonnen muur o...

    Fotolijsten netjes ophangen hoeft niet moeilijk te zijn, maar je moet er wel even de tijd voor nemen én precies te werk gaan. Daarnaast moet je de juiste gereedschappen en werkwijze gebruiken voor jouw type muur. Is de muur van beton? Dan ga je zo te werk:   Benodigdheden: ...

Lees verder

Hoe maak je een mooie en gezellige ...

Of je nu een klein of een groot balkon hebt: het is leuk om er een fraaie plek van te maken. Je kunt je balkon immers zien als de ideale locatie om te ontspannen. Kom er tot rust, geniet er van momentjes voor jezelf. Met een goed boek en een kop koffie erbij. En met een gezellige styling om je heen!...

Lees verder

Zo kleed je je huis fleurig aan

Waarschijnlijk heb je de aankleding van je woning tiptop in orde. Misschien heb je wel een specifieke interieurstijl uitgekozen of heb je gewoon meubelen en decoraties gekocht die je mooi vond. Toch mist er nog iets van levendigheid in je huiskamer. We geven je graag een paar tips om wat kleur en fl...

Lees verder