31-03-2014

in het kleurige interieur van Danielle, Martin en Milŗ

Ik ben Danielle 43 jaar en woon 5 jaar samen met Martin en zoontje Milà ! Het is een kleine huurwoning , iets te klein vind ik maar op zicht wonen we er fijn Zijn bezig om het echt ' ons' huis te maken met een eigen stijl.

kleurrijk interieur

kleurrijk interieur

kleurrijk interieur

kleurrijk interieur

kleurrijk interieur

kleurrijk interieur

Ik hou van kleur , op dit moment veel roze tinten en pastels Ben altijd bezig met de inrichting , erg leuk vind ik de collectie van Donna Wilson Ik koop bijna alles via webwinkels , oa wieswonen , femkeido Op IG zie ik natuurlijk ook veel leuke foto s voorbij komen , genoeg inspiratie !

kleurrijk interieur

kleurrijk interieur

kleurig interieur

stoere hanglamp

tafelzeil met stippen

stoer jongenskamer

 

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder