05-08-2014

in het jaren 30 huis van Antoinette, Henk, hun zoons Teun en Roef en hond Lola

Ons huis is een jaren 30 huis in Arnhem. Ik ( Antoinette) woon hier met mijn vriend Henk, onze zoons Teun en Roef en onze hond Lola. In 2001 hebben Henk en ik het huis gekocht. Het was in het begin donker en niet onze smaak. Een ding was zeker, alles moest licht. Steeds als wij geld gespaard hadden hebben wij iets laten opknappen. Zelf zijn we niet zo handig dus het meeste hebben wij laten doen. Er is een nieuwe keuken en badkamer in gekomen, nieuwe vloeren en al het houtwerk en de wanden zijn wit geschilderd. De basis moet wit zijn vanuit daar vul ik het graag in met leuke kleuren.

wit met kleur

wit interieur met kleur

jaren 30 huis

Helaas brengt een jaren 30 huis ook veel onderhoud met zich mee. Dat vind ik zo zonde van het geld, ik besteed het liever aan mijn interieur.

eetkamer

house of rhym

witte trap

Ik houd van een mix van verschillende spullen, ik struin hiervoor rommelmarkten en kringloopwinkels af naar leuke spullen. De merken waar ik van hou zijn o.a. Ferm Living, Hay, Donna Wilson en Zilverblauw. In Arnhem zijn ook leuke winkels met woonspulletjes waar ik graag heen ga. Dat zijn “van mij en “Bos en Heij”.  Maar zeker ook de Hema en de Flying Tiger. Met de woonspullen creëer ik graag leuke hoekjes in huis, waar ik af en toe lekker mee kan schuiven.

zilverblauw

snowpuppe

kleurige keuken

jaren 30 huis

Boven hadden je jongens eerst ieder een kamer. In de praktijk sliep Roef altijd bij ons omdat hij niet alleen wilde liggen. Aangezien Teun een hoogslaper heeft hebben wij hem daar eens onder gelegd. Dat ging goed en zo is het gebleven. De oude kamer van Roef is nu een kleedkamer geworden.

 

 jongenskamer

leuke jongenskamer voor twee

tipi voor jongens

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder