18-04-2021

Hoe creeer je een luxe moderne badkamer?

Wil jij jouw huidige badkamer omtoveren tot een luxe moderne badkamer? Zelfs als de ruimte aan de kleine kant is, zijn er veel manieren waarop je met eenvoudige wijzigingen een luxe gevoel in huis kunt creëren. Van hoogwaardige badkameraccessoires tot luxe badkamerdouches, wij kunnen je alles vertellen over wat je nodig hebt om een ​​luxe, modern badkamerontwerp te realiseren. Lees verder voor alle details!

 

Hoe creeer je een luxe moderne badkamer?

 

De doucheruimte

Concentreer je om te beginnen op het kleurenpalet en het vinden van de perfecte balans tussen luxe en stijl door kalmerende tinten te overwegen, waardoor je de perfecte toon voor je badkamer kunt zetten. Zodra je dit hebt gedaan, kun je beginnen met het verkennen van grotere updates, zoals luxe douches in de badkamer. Een luxe optie is een douchewand met een mat zwarte frame. Het glas is voorzien van horizontale mat zwarte strepen. In combinatie met mat zwarte kranen creeer je een zeer luxe gevoel en sfeer in jouw gerestylede badkamer.
 

Metaalwerk

Een simpele manier om een luxe moderne badkamer vorm te geven is door simpelweg het metaalwerk in de badkamer te vernieuwden. Hierbij kun je denken aan kranen,  de clickwaste, design sifons en misschien zelfs wel de radiatoren.  Waar vroeger alleen de keuze bestond uit messing verchroomd en rvs, is er tegenwoordig veel meer mogelijk.

Geborstelde kleuren worden steeds populairder en dat is met een goede reden. Het ziet er ontzettend mooi uit en het is tevens een voordelige manier om meteen luxe te creeren in jouw badkamer. Met geborstelde kleuren kan je verschillende kanten op. Je kunt nu ook naast de bekendere kleuren bijvoorbeeld kiezen uit brons, gun metal en goud. Deze drie kleuren stralen allen een luxe gevoel uit. Je kan ze ook combineren met verschillende kleurenpalets. Het is wel verstandig om eerst goed te kijken welke kleur van het metaalwerk het beste past bij de kleuren die je al hanteert in je badkamer.

Inbouw

Een badkamer met inbouwelementen straalt automatisch meer luxe uit. Door de strakke afwerking in de muur ziet het allemaal een een stuk eleganter uit. Wil je dus snel luxe toevoegen aan je badkamer of een luxe badkamer inrichten, kies dan voor inbouw elementen.

Dit kan je op verschillende manieren bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een inbouw wastafelkraan, inbouw fonteinkraan of inbouw regendouche. De kranen worden stuk voor stuk in de muur gebouwd zodat het minimaal zichtbaar is. Hierdoor oogt het geheel een stuk fraaier en het kleine detailwerk van de kranen past goed bij een minimalistische, luxe en moderne badkamer.

Maak het af met accessoires

Om je luxe en moderne badkamerstijl compleet te maken, is het belangrijk om de puntjes op de i te zetten, zodat jouw badkamer een uniek karakter krijgt. Gebruik accessoires die bij het kraanwerk en de meubels van jouw badkamer passen. Dit zal de look bij elkaar brengen. Door te kiezen voor geborsteld messing, matzwarte of zelfs chromen badkameraccessoires, trek je de stijl in je badkamerruimte consequent door.

Met de bovenstaande tips creeer jij jouw eigen luxe en spa-achtige badkamer bij jou thuis! Hopelijk hebben deze tips je goed op weg geholpen.

Een vlag in de tuin? Dit zijn je mo...

  Op bepaalde dagen in Nederland hangen veel mensen de vlag uit. Denk hierbij aan dagen als koningsdag of Bevrijdingsdag of als iemand uit het Koningshuis jarig is. Wil jij ook graag een vlag in je tuin hebben om te kunnen vlaggen? Dan is het goed om te weten wat je mogelijkheden zijn op dit ge...

Lees verder

Eettafel anders - ovale tafel op ma...

Welke woonstijl je ook mooi vindt, de eetkamertafel zien we graag royaal van formaat. We willen graag met veel mensen eraan kunnen zitten om te eten, de kletsen, een drankje te nuttigen en al die dingen die je zoal aan de eettafel kunt doen. De afgelopen jaren is dit meubelstuk bij velen van ons int...

Lees verder

Waarom overstappen op led verlichti...

Led verlichting. Het wordt tegenwoordig steeds populairder. Niet alleen bij de consument maar ook steeds meer bedrijven vervangen de oude verlichting door led verlichting. Wat zijn nou precies de voordelen van led verlichting en waarom zou ook jij overstappen?     Energieverbruik Je kunt w...

Lees verder

Hoe vaak geef jij je interieur een ...

Ben jij iemand die een huis in kan richten, en daar een heel groot deel van zijn leven intens tevreden mee kan zijn? Je hebt alles met zorg uitgezocht, helemaal je smaak, dus waarom zou je er iets aan veranderen? Of ben jij juist iemand die dingen snel zat is, en de boel het liefst iedere maand hele...

Lees verder