27-06-2012

Hennie, eigenaresse Room 17

Landelijk,  sober chique en een vleugje brocante. Dat is de sfeer die je bij ons in huis aantreft. Geen uitbundige kleuren, maar  zand, beige, en grijs, gecombineerd met houten vloeren en linnen stoffen.


Mijn credo is “Less is More” , ik hou niet van vol en veel , maar van rust en overzicht. 

Mooie en bijzondere spullen koop ik het liefst op antiek en brocantemarkten. Ik heb een zwak voor oude spiegels, gietijzeren vazen, en oud zilver. Een paar keer per jaar ga ik naar Frankrijk , om leuke markten en speciale brocante adresjes te bezoeken,  de  spullen die ik daar vind zijn niet alleen bestemd voor mijn huis maar ook voor mijn webwinkel. 

 Inspiratie haal ik uit de woon en tuinbladen , de Ariadne, Wonen Landelijke Stijl, Seasons, Jeanne d’Arc Living , maar ook  internet  ( interieurblogs) is een bron van inspiratie. 

Hennie van der Wijk

www.room17.nl

    

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder