25-08-2012

Esmeralda, eigenaresse van Esmee Styling

woonkamer in wit ariadnestijl

Mijn naam is Esmeralda en samen met man, dochter en onze Golden Retriever wonen wij sinds een jaar in Berkel en Rodenrijs.
3 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen webwinkel “Esmee Styling”. Ondanks dat we in een heerlijk prettig huis woonden, misten we toch door de groei van de webwinkel ruimte. Ons vorige huis was gelegen aan een soort van hofje waardoor we niet voor de deur konden parkeren.

woonkamer in wit ariadnestijl
Aangezien ik elke dag pakketjes verstuur en een aantal keer per week woonparty’s verzorg was dat niet erg praktisch. Daarom gingen wij op zoek naar een ander huis, met als doel meer ruimte en parkeergelegenheid. Onze voorkeur ging eigenlijk uit naar een huis in jaren 30 stijl. Na vele huizen bezocht te hebben, miste we toch steeds de ruimte waar we naar op zoek waren. Uiteindelijk zijn we voor een nieuwbouw vrijstaande “blokkendoos” gevallen.
badkamer in wit ariadnestijl  trapmand

Het voordeel van zo’n blokkendoos is dat je een zee van ruimte hebt omdat alles rechttoe rechtaan is. 
Mensen zijn dan ook altijd erg verrast, als ze binnen komen of andersom als ze mijn huis aan de buitenkant zien. Het huis heeft natuurlijk van binnen een hele ander stijltje dan aan de buitenkant, maar de combinatie vinden wij toch helemaal samengaan!

stoere tuintafel steigerhoutwitte woonkamer ariadnestijl

 Onze tuin ligt heerlijk aan het water met uitzicht op schaapjes en koeien, een oase van rust in de Randstad. Mijn woonstijl is zoals ik het zelf altijd noem “landelijk strak met een vleugje nieuw en oud brocante”. Dat is ook de stijl van de webwinkel.

landelijke witte eethoeklandelijke witte slaapkamer ariadnestijl

 Wil je meer van mijn huis zien kijk dan op mijn blog
www.esmee-styling.blogspot.nl of neem een kijkje in de webwinkel www.esmee-styling.nl

witte ektorpwitte vitrinekast ariadnestijl

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder