26-02-2013

Elly en haar man, in hun kleine Idylle

Graag wil ik jullie deelgenoot maken van mijn passie voor tuinieren, interieurstyling en verder de leuke dingen welke zoal op mijn pad komen. Mijn inspiratie voor tuinieren en interieurstyling haal ik onder andere uit veel tuinbezoeken, brocantemarkten, interieurboeken en...bloggen, waar ik heel veel plezier aan heb en inspiratie opdoe.

wonen in wit

wonen in wit

roze stoffen stoel

wonen in wit

bordenrek

wonen in wit

stoel zwart wit geruit

wit met pastel

mooie tuin

siertuin

cottagetuin

Ben je benieuwd naar veel meer mooie foto's van huis en tuin ga dan naar

www.ellystuin.com

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder