01-12-2016

Een stoer en industrieel interieur - binnenkijken bij Esther

1: Omschrijf je woonstijl.
Mijn woonstijl vind ik stoer, industrieel, vintage.

2: Wat is je favoriete kleur?
Mijn favoriete kleuren zijn zwart, wit en een klein beetje donkerblauw.

binnenkijker, industrieel interieur binnenkijken, industrieel interieur

 binnenkijken, industrieel interieur

3: Wat is je favoriete meubelstuk?
De eggchair van hkliving is nog steeds mijn favoriet. Heel veel zit ik er niet in maar ik vind hem nog steeds supermooi.

4: Wat is de volgende klus?
Beneden is nu alles klaar dus de bovenverdieping staat op de planning van volgend jaar. 

binnenkijken, industrieel interieur binnenkijken, industrieel interieur

5: Bij welke woonwinkel kom je nooit met lege handen naar buiten? :
Volgens mij bestaat er geen winkel waar ik met lege handen uit kom. Mijn favoriete winkels zijn Loods 5 en t'Warme huisje (klein dorpswinkeltje met superleuke spullen) maar ik koop ook heel veel online.

6: Is je smaak veranderd als je je interieur van nu vergelijkt met je allereerste interieur?
Mijn smaak is zeker veranderd, van landelijk wonen naar stoer industrieel. 

binnenkijken, industrieel interieur binnenkijken, industrieel interieur

binnenkijken, industrieel interieur

7: Wat ga je nooit meer doen? :
Spullen kopen met heel veel kleur. Kleur is niet mijn ding. Behalve dan mijn servies van HK-living, die kleuren vind ik geweldig.

binnenkijken, industrieel interieur binnenkijken, industrieel interieur

Meer zien van het interieur van Esther? Ga dan naar @estherdelsink op Instagram.

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder