14-06-2012

Dominique, beeldend kunstenaar

Mijn naam is Dominique en heb 2 passies de eerste is mijn werk als beeldend kunstenaar
En de tweede is de inrichting van ons huis.
Ik ben getrouwd met Willem en we hebben 3 prachtige dochters, Nathalie van 24 jaar, Rosalie van 19 jaar en Nicky van 16 jaar.
Mijn eerste passie, Schilderen en creatief bezig zijn  zit er al vanaf jongs af aan in.

Sinds enige tijd heb ik een website gemaakt http://www.damnkunst.nl/ waar al mijn werken te bewonderen zijn, en uiteraard ook te koop.
Mijn tweede passie, de inrichting van ons huis

Ik hou van een landelijke inrichting ons hoekhuis is van 1975 en in 1996 zijn we er gaan wonen in 2006 hebben we ons riant huurhuis gekocht van de woningbouw.
Het huis was erg gedateerd dus we hebben echt alles onderhanden moeten nemen!

Niet alleen het huis maar ook de tuin.


Toen konden we nog veel meer creativiteit kwijt en is het geworden zoals het nu is.
Het huis staat aan de rand van de duinen en vlakbij zee.

De kleuren die we hebben gebruikt op de muren zijn van Farrow&Ball en Painting the Past, fantastische krijtverven.
Allemaal naturel/aardetinten die zoveel rust in huis geven.


Ik ben zelf heel creatief  maar ik haal ook items uit woonbladen en woonblogs, een paar jaar geleden heb ik een blog gemaakt http://www.dezandhut.blogspot.com/  waar veel foto’s van ons huis op staan.
Ik vind het heerlijk om op “brocante” rommelmarkten rond te struinen en dan tegen dat ene bijzondere ding aan te lopen!

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder