18-08-2015

Desiree en Danny in hun "budgethome"

Ik ben Desiree en ik woon samen met Danny in een eindwoning in Nijmegen, vlakbij het station en centrum. Het is een nieuwbouwhuis maar is geïnspireerd op de jaren 20 woningen in de buurt, waardoor het een aantal knusse elementen heeft zoals een laag schuin dak en smalle hoge ramen. We wonen hier pas sinds eind juni, dus een aantal verhuisdozen staan nog onuitgepakt op ons te wachten. Toch voelen we ons al helemaal thuis en ben ik dagelijks bezig met het nog gezelliger maken van ons plekje.

gordijnen

booglamp

houten tafel met moderne stoelen

pronkrek

moderne keuken

 Ons interieur is een mix van retro, stoer en modern. Verder ben ik vaak druk met DIY-projecten, leuke budgetitems scoren en de veranderingen in het interieur vastleggen, waardoor mijn Instagramaccount @budgethome overuren maakt.
Omdat ik het erg leuk vind om te kunnen wisselen in mijn interieur (en ik ook gewoon liever 3x per jaar op vakantie ga dan mijn geld uitgeef aan een designeritem), ga ik graag naar rommelmarkten, tweedehandswinkels en naar de kringloop. Mijn favoriet is Het Goed, een keten van goed georganiseerde kringloopwinkels (zit in 35 verschillende plaatsen door heel Nederland). Maar als het regent, of als ik gewoon lekker op onze fijne bank hang, breng ik heel wat tijd op Marktplaats door. Mijn tip is om eens niet op zoek te gaan met een bepaald zoekwoord, maar in je eigen buurt te zoeken bij ‘huis & inrichting’. Wie weet wat voor verborgen schatten je tegenkomt! Ook vind ik het een aanrader om zelf eens creatief aan de slag te gaan. Ik ben niet extreem handig, maar een planten- of kaartenhanger kan iedereen maken!

cactus met snor fotoknijpers

werkplek strakke afzuigkap

geknoopte plantenhanger letterbanner

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder