04-09-2012

Design Fauteuils

Design Fauteuils

Een mooie design fauteuil, helemaal aangepast aan je eigen smaak en verdere inrichting, passend bij de rest of juist compleet anders als eyecatcher, dat kan! Een design fauteuil is niet alleen geschikt voor mensen met een modern/design interieur, met een beetje verstand van zaken staat het ook heel erg leuk in bijvoorbeeld een industrieel interieur, of bij een klassiekere inrichting! Door wat te variëren in stijlen wordt het spannend en geen eenheidsworst.

design fauteuil bo concept

Een Deense achtergrond, eigen ontwerpers in huis, passie voor het design én het streven een betaalbaar en mooi product af te leveren, dát is Boconcept in een paar woorden.

De Deense achtergrond wordt in ere gehouden door het ontwerp volgens Deense design tradities te maken. Door hun enorme ervaring, gedrevenheid en liefde voor  design weten ze de ontwerpen eenvoudig en functioneel te houden. Mensen verwennen met een uniek designstuk voor hun huis, daar gaat het Boconcept om.

Een merk met duidelijke normen en waarden, waar de klant alleen maar blij van kan worden. Zo zijn ze van mening dat een práchtige fauteuil ook lekker moet zitten en niet alleen maar MOOI moet zijn, vinden ze vriendelijkheid van hun adviseurs een MUST en helpen ze u graag een meubelstuk op máát te vinden. Het moet bij je passen, en dat gaat ver want….Je kunt op hun site je gekozen meubel zélf verder ontwerpen! Met behulp van 3D afbeeldingen kies je op hun website uit ontelbare stof- of leersoorten, onderstellen en andere afwerkingen. Zo kun je er dus eenvoudig voor zorgen dat je nieuwe meubelstuk perfect aansluit bij de rest van meubels.

design fauteuil bo concept

Bezoek hun website en struin tussen de design fauteuils, (of andere meubelstukken/accessoires van hun hand), zie waarom ze hun sporen meer dan verdiend hebben, ze hun 60e verjaardag met trots mogen vieren en Urban Design van Deense makelij een lust voor het oog is, maar óók dat er voor iedereen een passende fauteuil is! Je interieur personaliseren, dat doe je dus zo!

Ga voor meer informatie en showroomadressen naar hun website en leef je alvast uit met het personaliseren van je meubelstuk!

design fauteuil bo concept

www.boconcept.nl

Dit kan een waterontharder voor jou...

Natuurlijk kunnen we in Nederland blij zijn met de toegang tot schoon drinkwater. Maar wist je dat er nog steeds verschillen bestaan in de kwaliteit van drinkwater per regio? En wist je dat dit niet alleen effect heeft op het water dat je drinkt, maar ook op het water waarmee je schoonmaakt en douch...

Lees verder

Hoe richt je een studio gezellig en...

Ben jij de eigenaar of huurder van een studio, maar vind je het lastig om deze ruimte in te richten? Maak je niet druk, want met wat creativiteit en praktische oplossingen kan je jouw studio in een handomdraai omtoveren tot een stijlvol én functionele ruimte. In het onderstaande artikel geven...

Lees verder

Waar moet een thuiskantoor allemaal...

Het is steeds gebruikelijker om een deel van de werkweek thuis te werken. En dat heeft verschillende voordelen. Zo ben je minder tijd kwijt aan forensen. Misschien kun je thuis geconcentreerder je werk doen. En de afwisseling is sowieso best fijn. Maar hoe richt je in je eigen woning nu een goed thu...

Lees verder

Dit is hoe je jouw huis duurzamer k...

Het verduurzamen van je huis is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook helpen om energiekosten te verlagen en het comfort in huis te verbeteren. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw huis duurzamer kunt maken, van het vervangen van gas door elektriciteit tot het installeren van energ...

Lees verder