07-10-2013

Cindy en Thomas in hun nieuwbouwwoning

Mijn naam is Cindy (25) en woon samen met mijn vriend Thomas (27). We wonen sinds 2 jaar in een eengezinswoning in een nieuwbouwwijk te Krimpen a/d IJssel. Onze woning is 90m2. De woning bestaat uit een woonkamer met open keuken en boven hebben wij 3 slaapkamers, badkamer en een grote zolder. Het is best een grote woning voor ons tweeën, al zou ik de woonkamer en de keuken best wat groter willen, maar we blijven dromen.

gehaakt vloerkleed

modern zwart wit interieur

 Ik heb de inrichting al meerdere malen veranderd, omdat ik er elke keer niet tevreden over was. Zo hebben we na een jaar al een nieuwe bank en eettafel gekocht. Verder zou ik nog graag een wit steigerhouten tv-meubel willen en bij de eettafel wil ik nog graag eames stoelen. En dan ben ik best tevreden! Voor hoelang? Geen idee, want ik zie zoveel leuke dingen en verzin iedere keer wat nieuws. De slaapkamer moet nog een make- over krijgen, want die vind ik nog heel kaal en best saai. Dus zo blijven we bezig! Ik hou er gewoon van om elke keer te veranderen en de boel om te gooien.

draaifauteuil

donkergrijze bank

Ik vind het leuk om dingen zelf te maken. Zo heb ik de twee ronde tafeltjes en het ronde kleed bij de bank zelf gemaakt! Ook houd ik er van om oude dingen op te knappen en zo een nieuw leven te geven. Zo heb ik dus aardig wat spullen van de kringloop of van oma’s zolder verzameld en opgeknapt. Ik heb bijvoorbeeld van een oude plafondlamp weer een nieuwe sta-lamp gemaakt en deze staat nu op het TV-meubel. Mijn vriend wordt er wel eens gek van, want de zolder staat inmiddels vol met oude spullen die nog opgeknapt moeten worden.

strak tv meubel       brocante dekenkist

Ik denk niet dat ik een vaste stijl heb. Het verandert dan ook regelmatig. Toen we hier 2 jaar geleden kwamen wonen, was het vooral grijs-wit, veel hartjes en brocante. Nu is het weer zwart-wit, sterren, kruizen, plusjes en industriële materialen. Ik volg de woontrends maar probeer hier wel mijn eigen draai aan te geven.

wordbanner

zwart witte woonaccessoires

De winkels waar ik veel koop; Hema, Kwantum, Leenbakker, Loods5, Woonstore en de kringloop.

Sinds kort ben ik samen met mijn vriendin Anne een blog begonnen; www.to-twinkle.nl. Neem daar ook eens een kijkje!

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder