16-12-2016

Binnenkijken bij Heidi in haar kersthuis

1. Omschrijf je woonstijl.
Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van te veel kleur in huis. Wel vind ik het frisse groen van m’n planten en de cactussen mooi

wit wonen

2. Wat is je favoriete kleur?
Mijn favoriete kleuren zijn wit, naturel en op dit moment lichtroze.

3. Wat is je favoriete meubelstuk?
 Mijn favoriete meubelstuk is by far de antieke apothekerskast die we vonden in de antiekschuur waar mijn man werkte. Hij was donkerbruin en we hebben hem na een aantal jaren wit gemaakt. Tot op de dag van vandaag ben ik verliefd op de kast. Je kunt er heerlijk mee variëren, veel dingen in kwijt en er zit prachtig oud glas in.

 wit wonen wit wonen

wit wonen

4. Welke klus is de volgende?
Beneden is alles naar onze zin en nu staat de verbouwing van onze badkamer hoog op ons verlanglijstje.

5. Bij welke leuke woonwinkel kom je nooit met lege handen naar buiten?
Ik vind Loods 5 in Zaandam heerlijk om te bezoeken. Ik vind de shop in shop winkels die je op het moment ziet erg leuk. Søstrene Grene en Dille en Kamille zijn ook mijn favoriete winkels.

wit wonen

wit wonen wit wonen

6. Is je smaak veel veranderd als je je interieur van nu vergelijkt met je allereerste interieur?
O jazeker. Wij wonen inmiddels 25 jaar in ons huis en we hebben diverse stijlen en inrichtingen gehad. Nieuw grenen, antiek grenen, zalmroze, bordeauxrood noem maar op. Maar het meest tevreden ben ik over de stijl die we nu hebben. Ik ben nog altijd blij als ik thuis kom en m’n huis rondkijk.

 wit wonen

 wit wonen wit wonen

7. Is er een ‘dat doe ik nooit meer’?
Smalle luxaflex. Ik had ze in alle kamers voor de ramen. Maar wat een stofvangers en niet schoon te maken ondingen waren dat. :)

wit wonen

Volg Heidi op Instagram

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder

Een stoer en industrieel interieur ...

1: Omschrijf je woonstijl.Mijn woonstijl vind ik stoer, industrieel, vintage. 2: Wat is je favoriete kleur? Mijn favoriete kleuren zijn zwart, wit en een klein beetje donkerblauw.     3: Wat is je favoriete meubelstuk?De eggchair van hkliving is nog steeds mijn favoriet. Heel veel zit...

Lees verder