09-12-2016

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

wit wonen

1. Omschrijf je woonstijl
Mijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen.

2. Wat is je favoriete kleur?
Ik heb niet een specifieke favoriete kleur maar mijn voorkeur gaat uit naar Natureltinten en wit.

 3. Wat is je favoriete meubelstuk?
Ik denk dan toch mijn bank. Deze had ik al op het oog voordat ik op mezelf woonde. Hij ziet er na een aantal jaren niet al te best meer uit maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Vooral omdat hij zo heerlijk zit.

wit wonen wit wonen

wit wonen

4. Welke klus is de volgende?
Momenteel zijn we hard bezig met klussen in ons nieuwe huis. Over een aantal weken gaan we zelf een betonlook gietvloer aanbrengen. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken. 

5. Bij welke leuke woonwinkel kom je nooit met lege handen naar buiten? 
Ik vind Loods5 natuurlijk geweldig. Maar je kan vaak producten op marktplaats voor de helft krijgen. Ik hou van tweedehands juweeltjes en ben vaak in de kringloop bij mij in de wijk te vinden. 

6. Is je smaak veel veranderd als je je interieur van nu vergelijkt met je allereerste interieur? 
Ik heb eigenlijk altijd een witte basis in huis gehad. Het wildste wat ik ooit op de muur heb gehad is een geverfde lambrisering.

wit wonen

wit wonen wit wonen

wit wonen

wit wonen

wit wonen

7. Is er een “dat doe ik nooit meer”?
Veel gaten boren. Ik had ooit het idee om een lange plank boven mijn bank te plaatsen. Toen ik er op uitgekeken raakte moest ik de hele muur opnieuw opvullen en verven. 

Wil je Anouk volgen op Instagram? Je vindt haar hier.

 

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Een stoer en industrieel interieur ...

1: Omschrijf je woonstijl.Mijn woonstijl vind ik stoer, industrieel, vintage. 2: Wat is je favoriete kleur? Mijn favoriete kleuren zijn zwart, wit en een klein beetje donkerblauw.     3: Wat is je favoriete meubelstuk?De eggchair van hkliving is nog steeds mijn favoriet. Heel veel zit...

Lees verder