19-12-2016

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijl

Ik zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig

 

kerst in huis

 

Wat is je favoriete kleur?

Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen.

 

Wat is je favoriete meubelstuk?

Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet. De boomstamtafel van woonwinkel Pilat en Pilat ben ik heel erg blij mee, ook de Biedenmeijer kast van mijn Oma heeft een speciaal plekje bij ons.

 

keuken zonder bovenkastjes

slaapkamer meisje      slaapkamer

 

Welke klus is de volgende?

We wonen nog niet zo lang in dit huis en hebben behoorlijk geklust, bijna de hele onderverdieping hebben we aangepakt. De volgende klus waar me mee aan de slag gaan is de bijkeuken en de gang. We willen in beide ruimtes graag vloerverwarming en een nieuwe vloer.

 

barndoor in woonkamer

barndoor    oude kast

 

Bij welke leuke woonwinkel kom je nooit met lege handen naar buiten?

Er zijn een paar winkels waar ik echt heel blij van word; Laif en nuver in Groningen, een waar walhalla voor de interieur liefhebber. By Pimpe, een hele leuke winken in Bolsward waar erg mooie merken verkocht en gemaakt worden. Ook bij het Groencentrum in Witmarsum kom ik nooit met lege handen vandaan.

 

Is je smaak veel veranderd als je je interieur van nu vergelijkt met je allereerste interieur?

Mijn smaak is met de jaren wel wat veranderd, waar ik vroeger blij werd van strak is dat nu veel minder het geval. Er zijn ook meer natuurlijke materialen in ons interieur gekomen. Qua kleuren ben ik wel aardig steady en gelukkig heb ik een hele lieve man die me behoedt voor grote ‘fouten’.

 

lichte woonkamer

kersthuis   houten eettafel

 

Is er een “dat doe ik nooit meer”?

Buiten het feit dat ik mijzelf heb ik voorgenomen om mijn haar nooit meer kort te doen heb ik weinig ‘dat doe ik nooit meers’. Oh wacht, zo’n mega verbouwing als we net achter de rug hebben, zullen we niet meer zo snel doen.

 

slaapkamer jongen   slaapkamer jongen

lichte slaapkamer

 

Je kunt Lisette volgen @lisettedejong51

Stoer, industrieÔŅĹl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder

Een stoer en industrieel interieur ...

1: Omschrijf je woonstijl.Mijn woonstijl vind ik stoer, industrieel, vintage. 2: Wat is je favoriete kleur? Mijn favoriete kleuren zijn zwart, wit en een klein beetje donkerblauw.     3: Wat is je favoriete meubelstuk?De eggchair van hkliving is nog steeds mijn favoriet. Heel veel zit...

Lees verder