18-01-2015

Anja en haar gezin in hun jaren '30 woning.

Zes jaar geleden zijn wij, mijn man en ik met onze dochter en zoon, hier komen wonen. Een dertiger jaren woning met nog veel oude elementen en een heerlijke tuin. We hebben de woning flink gerenoveerd, verbouwd en het helemaal ons huis gemaakt. Ik hou van rust in huis. Veel wit aangevuld met wat zwart en grijs en natuurlijke materialen zoals hout en glas, niet teveel accessoires, en.. altijd bloemen.

planten in je interieur tulpen in huis

scandinavisch interieur

Stylen en restylen is helemaal mijn ding, daar geniet ik enorm van, ik ben altijd wel met iets bezig. Het volgende project is onze oude houten vloer in de woonkamer schuren en polijsten voor een stoerdere uitstraling.

wit wonen

houten vloer, witte schouw

wandkasten

wit bankstel gewei

bontjes op de eetstoelen

Inspiratie haal ik uit bladen, Instagram en blogs. Shoppen voor ons huis vind ik heerlijk waarbij Sissy-Boy, It's Loft en H&M wonen tot mijn favorieten behoren. Ik geniet van mijn leesplekje bij het raam maar we zitten ook vaak gezellig bij de haard onder het genot van een hapje en drankje. 

jaren 30 woning

ensuite deuren

zwart witte keuken

eames stoelen designstoel

witte slaapkamer

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder