15-01-2013

Alma van Harskamp van Just Alma

just alma
Just Alma is de verzamelnaam voor de styling activiteiten van Alma van Harskamp. Zij verdiende haar sporen als styliste voor grote bedrijven als Histor, JMA Benelux, gaf stylingadviezen op diverse Woonbeurzen en ontwikkelde kinderkamerproducten. Van corporate offices tot de inrichting van de knusse kamers in hotels. Van stijlvolle eetkamers, woonkamers tot warme babykamers. Alma leeft zich in in de wereld van uw wensen en vertaalt het in een advies op maat.

Hoe ben je in de Woonwereld terecht gekomen?
Bij toeval eigenlijk. Wij zijn 12 jaar geleden verhuisd naar Zierikzee en een fotograaf wilde toen onze woning fotograferen en gaf de opmerking: “daar moet je je werk van maken” en zo is het gekomen en doe ik dit werk nu al bijna 10 jaar met enthousiasme. Ik geniet van elke dag om met mijn vak bezig te zijn. Het voelt ook niet als werken en om die reden bezorgt het ook altijd een glimlach.

Wat betekent “lekker wonen” voor jou?
Lekker wonen betekent voor mij thuiskomen in een woning welke als een heerlijke, warme jas om mij heen past. De plek waar ik mezelf kan zijn, me veilig voel en altijd welkom ben. 

glazen windlicht interieuradvies

Kun je je eigen woonstijl benoemen?
Ik heb geen specifieke woonstijl, want dat wisselt regelmatig. Ik vind heel veel mooi en hou ervan om verschillende stijlen te combineren. Wat ik zelf nooit als woonstijl zal hebben is minimalistisch en strak design. Dat zijn 2 woonstijlen die niet aan mij besteed zijn. Op dit moment is mijn woonstijl in mijn eigen woning vintage gecombineerd met lifestyle en industrieel. 

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Woonbladen, beurzen, op straat, musea, boeken, bij mensen thuis, in het bos, aan zee. Eigenlijk overal.

interieursticker staande lampinterieursticker tak

Ben jij trendgevoelig?
Trendgevoelig ben ik zeer beslist niet en dat komt vooral omdat ik het belangrijker vind dat je woont en je omringt met meubelen en accessoires en aankleding waar jij je lekker bij voelt. Waar je je thuis voelt en als dat toevallig net een trend is, dan is dat mooi, maar voor mij niet noodzakelijk.

vintage woonaccessoiresvintage vaas

Wat versta jij onder “sfeervol”?
Sfeervol betekent voor mij dat je kunt zien dat de bewoner(s) werk hebben gemaakt van de inrichting en styling van de woning.
muursticker kinderkamer konijnmuursticker kinderkamer beer

Is er nog iets dat wij moeten weten over Just Alma?
De klant mag altijd rekenen op mijn enthousiasme, ervaring en creativiteit. Just Alma blijft zich de komende tijd uitbreiden. Houd mij in de gaten, zou ik zeggen en laat u verrassen. Aangenaam verrassen.

workshoppasstylingpas

 

Kees Tol, werkzaam bij Artifort

Wie is Kees Tol en wat is jouw functie bij Artifort? Kees Tol is 37 jaar en woont samen met zijn schat Marieke. In het najaar wordt onze liefde bekroond met een klein wondertje. Iets waar we ontzettend naar uitkijken, een droom die uitkomt. Wellicht klinkt het wat cliché maar we gaan ervan ui...

Lees verder

Saskia, interieurontwerper bij IKEA

Als je dan de kans ziet, moet je ‘m grijpen toch? Op Instagram kwamen we Saskia tegen, Saskia is interieurontwerper bij IKEA! Bijna iedereen wordt toch blij van IKEA? Vragen staat vrij dus we hebben Saskia gevraagd of we eens een kijkje achter de schermen mochten komen nemen en haar een paar v...

Lees verder

Marit van Verknocht Styling, verkoo...

*Waar kennen we jou van? Sinds een half jaar blog ik, eerst op mijn blog Homemarit, maar inmiddels op verknochtstyling.blogspot.nl Eerder mocht ik al eens op Inspiratie voor je Interieur staan met mijn woning en onze stacaravan. En heb ik zelfs de krant gehaald met mijn interieur ;-) AD binnenkijk...

Lees verder

Emma en Mirelle, twee hele jonge we...

Wie zijn jullie en hoe oud zijn jullie? Wij zijn Emma & Mirelle en zijn nichtjes, maar natuurlijk ook vriendinnen & collega's ;) &en wij zijn 12 & 13 jaar oud(Emma is 12 & Mirelle is 13 Hoe is jullie webwinkel ontstaan? Wij vonden het al als kleine meisjes eigenlij...

Lees verder