12-12-2012

Aggy, in haar kersthuis!

kerstdecoratiekerstdecoratie

Kerst is voor mij echt uitpakken in huis. Het nog gezelliger maken dan het al is en waar het kan lichtjes plaatsen! Lichtjes vind ik erg gezellig en belangrijk met de feestdagen. Natuurlijk zijn kaarsen en waxinelichtjes dan ook van de partij.

ster van hout kerststeradventkalender zelfgemaakt

Ik heb op ons tv meubel een ster gemaakt, met daarvoor de vier Adventskaarsen. Aan de andere kant staat een adventkalender met grote takken die ik bij ons aan het meer heb gevonden.

kerstboom sober

De kerstboom is dit jaar eigenlijk vrij sober met kerstversiering die ik zelf heb gemaakt. Een zelfgemaakte dingetjes, maar ook een paar items zelf gekocht:) De kralen harten zijn gekocht bij de Binnenkamer in Putten. Een landelijke winkel, waar je naar goed zoeken dingetjes vindt die ook in een industrieel interieur kunnen.

kast combitexkerstdecoratie in glazen pot

In alle kleine hoekjes beneden staat wel iets wat met kerst te maken heeft. Boven de kast van Combitex een banner met let it snow, en naast de zwarte kast een vaas met lariks en versieringen. Op mijn werktafel staat een vaas met een klein kerstboompje  erin. Het idee had ik gezien in de Libelle wonen. Ik vond het zo leuk dat ik dat ook wilde dit jaar en ik vind het op mijn bureautje erg gezellig staan! Het hertje is van & Klevering en maakt het geheel helemaal af!

kerst in de keuken

De keuken kan natuurlijk niet achterblijven! Naast de banner die ik aan de plank heb gehangen staat er een tak met zelfgemaakte pompons.

kerstdecoratie zwart witkersttakken

Ik hoop dat jullie door mijn foto's genoeg inspiratie hebben opgedaan voor eigen ideetjes en ik wens jullie heerlijke dagen toe en een gezond 2013!! Wil je nog meer inspiratie? Check dan mijn blog! Aggyslifestyle.blogspot.com

kerstdecoratie in glazen potkerst in huis

kussen met rendier kussen met hert

 

Stoer, industrieŽl met een vleugje ...

   Omschrijf je woonstijlIk hou van warme kleuren, natuurlijke materialen en contrasten. Beton, hout, wol, staal, zwart, al jaren mijn favorieten, die je op het moment ook veel terug ziet in de woonwereld. Mijn woonstijl zou ik omschrijven als stoer, industrieel met een tikje vrouwelijk...

Lees verder

Bij Lisette thuis!

Omschrijf je woonstijlIk zou onze woonstijl omschrijven als licht, natuurlijk en rustig Wat is je favoriete kleur?Mijn favoriete kleuren zijn wit, en groen. Niet het harde groen maar de meer pastelgroen en Early dew groen. Wat is je favoriete meubelstuk?Een favoriet meubelstuk heb ik eigenlijk niet....

Lees verder

Binnenkijken bij Heidi in haar kers...

1. Omschrijf je woonstijl. Ons huis is vooral licht en wit. Er heerst denk niet echt 1 stijl hier in huis maar neigt wel het meest naar het Scandinavische. Ik hou van een witte basis met wat naturel accenten en per seizoen wisselend een toegevoegde kleur in wat accessoires. Ik hou gewoon niet zo van...

Lees verder

Wit wonen - Binnenkijken bij Anouk

1. Omschrijf je woonstijlMijn huis is een beetje een mix van de Marokkaanse en Ibiza/bohémien stijl. Ik hou van basic met lichte tinten zonder al te veel tierelantijnen. Felle Kleuren komen niet voor in mijn interieur, hooguit een mooie bos bloemen. 2. Wat is je favoriete kleur? Ik heb niet e...

Lees verder